Games

Beelden PC versie Red Dead Redemption 2 gelekt


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Beelden PC versie Red Dead Redemption 2 gelekt, Steam Winter Sales is begonnen, Anthem’s Legion of Dawn Edition trailer, Atlas Gameplay Trailer, Officiële release DayZ is eindelijk uitgebracht en The Outer Worlds Reveal Trailer.

Beelden PC versie Red Dead Redemption 2 gelekt

Op youtube is een video verschenen waarin beelden te zien zijn van de PC versie van Red Dead Redemption 2. In de video is te zien dat de speler door de game menu’s navigeert en in-game  grafische instellingen aanpast. Bekijk hieronder de video:

Het is een grote kans dat dit een legitieme versie zou kunnen zijn. Er komen ook  instellingen voorbij zoals VSYNC, Type beeldscherm en resolutie. Reacties onder de video zijn verdeeld, maar het ziet er naar uit dat de pc-versie er gaat komen! Als het aan ons ligt komt die er zo spoedig mogelijk!

Steam Winter Sales is begonnen

Jouw spaargeld kan weer uitgegeven worden, want de Steam Winter Sales is begonnen. Vanaf donderdag 20 december t/m donderdag 3 januari kan je profiteren van de beste PC game deals die Steam te bieden heeft. Dus hou Steam deze week in de gaten! Mooi deal gescoord? Zet het in de comments!

Anthem’s Legion of Dawn Edition trailer

Er is een nieuwe trailer gelanceerd van Anthem. Deze trailer gaat over de Legion of Dawn Edition versie van de game. In de Legion of Dawn zitten de grootste helden uit Anthem. Deze speciale versie wordt op dezelfde dag uitgebracht als de standaard versie en bevat speciale Armor en het wapen “Light of the Legion”.

Anthem ligt 22 februari 2019 in de schappen.

Atlas Gameplay Trailer

De makers van ARK: Survival hebben een nieuwe game uitgebracht, namelijk Atlas.

Atlas kan je een beetje vergeleken met Sea of Thieves. Je kan online met 40.000 andere piraten de virtuele wereld van Atlas ontdekken. Door middel van grote piratenschepen kan je de strijd aan gaan met vijanden en de wereld veroveren.

Officiële release DayZ is eindelijk uitgebracht

DayZ kwam in 2013 uit op Steam Early Acces en afgelopen week is er eindelijk een officiële 1.0 versie uitgebracht van de game. De grondlegger van de Battle Royale games  is op steam te verkrijgen.

 

The Outer Worlds Reveal Trailer

Obsidian Entertainment komt met een vette game, namelijk “The Outer Worlds”. Het is een single-player first-person sci-fi RPG met een sfeer die ook wel te vergelijken is met Fallout. Ben je benieuwd geworden? Check de trailer snel!

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

 

 

Games
Nieuwe modus in Fortnite Battle Royale
Game PC Setups
Hogwarts Legacy Game PC samenstellingen
Games
NVIDIA GeForce RTX 4090 is nu beschikbaar