Games

Nieuwsoverzicht week 43


Iedere donderdag blikt GamePC.nl terug op de week. Wat zijn de nieuwtjes die je niet mag missen? Of welke nieuwe game releases moet je hebben gechecked, in dit weekoverzicht brengen wij je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Datums voor komende Steam sales zijn uitgelekt

De immens populaire Steam sales komen er weer aan, de datums hiervan geeft Steam nooit prijs maar het komt vaak voor dat deze alsnog gelekt worden. Dit jaar is het geen uitzondering. De eerstvolgende sale moet vandaag al van start gaan:

  • Steam Halloween Sale: 26 oktober 2017 – 1 november 2017
  • Steam Autumn Sale: 22 november 2017 – 28 november 2017
  • Steam Winter Sale: 21 december 2017 – 4 januari 2018

De vermoedens zijn dat deze datums gewoon kloppen omdat voorgaande jaren dit ook altijd het geval was.

Steam sales zijn zoals de naam al doet vermoeden een uitverkoop in de virtuele Steam game winkel. Hierbij worden populaire en minder populaire games voor absurd lage prijzen aangeboden, vaak wel tot 80% korting!

Real Farm launch trailer

Misschien heb je nog nooit van Real Farm gehoord maar de trailer belooft veel goeds!

Het spel is beschikbaar op de PC, Xbox One en de Playstation 4. Wat je waarschijnlijk ook nog niet doorhad is dat deze game door een Nederlands bedrijf wordt uitgegeven; Soedesco. Er komt een Free Mode en een Career Mode. In free mode kunnen spelers direct aan de slag met een beginnende boerderij en die uitbreiden. In de carrièremodus start je met niets en moet je eerst werken voor andere boeren en zo geld verdienen om uiteindelijk een eigen boerderij op te kunnen zetten. Spelers kunnen in het spel gewassen zaaien, vee houden en moeten in een realtime economie daar brood mee op de plank zien te krijgen. de landbouwvoertuigen en -machines die je gebruikt dien je ook te onderhouden.

Uitleg waarom Wolfenstein 2 geen multiplayer heeft

Veel mensen kennen de Wolfenstein games nog van vroeger, een duistere spannende singleplayer met hierbij een geweldige multiplayer. De multiplayer game Wolfenstein: Enemy Territory wordt tot op heden nog steeds gespeeld, dat terwijl de game al in 2003 was gereleased. Je kan dan begrijpen dat veel mensen zitten te wachten op een nieuwe Wolfenstein multiplayer. De ontwikkelaar van Wolfenstein heeft uitgelegd waarom ze hebben gekozen voor alleen een singleplayer avontuur.

“De enige manier waarop we een verhaal kunnen overbrengen waarin spelers zich kunnen verdiepen is door alleen te focussen op singleplayer. Een multiplayer-component zou dit alleen maar in de weg zitten. Dat is namelijk wat er gebeurt als je twee dingen tegelijkertijd probeert te doen.”

Dit is de uitspraak van Tommy Tordsson, de designer van Wolfenstein 2: The New Colossus.
Ook geeft Tommy aan dat zijn doel is om het verhaal van Wolfenstein 2 zo goed mogelijk over te brengen en dat een multiplayer mode alleen maar van het verhaal zal afleiden.

Wat vind jij? Zie je graag een multiplayer mode of vind je de game zo wel prima? Laat ons ook even weten of jij de oudere Wolfenstein games heb gespeeld!

Injustice 2 beta binnenkort op de PC

PC gamers hebben er lang op moeten wachten maar binnenkort is de beta dan eindelijk speelbaar op de computer. Het verhaal ging rond dat de beta vandaag al speelbaar zal zijn maar dit is uitgesteld tot nog een onbekende datum. De game is al een halfjaar verkrijgbaar op Xbox One en PlayStation 4. Check hier alvast de vette characters waarmee je kan vechten.

Games
Vetste in-game wapens/items
Games
Beelden PC versie Red Dead Redemption 2 gelekt
Games
Speel Injustice 2 nu gratis!