Games

PUBG verlaat early access


PUBG verlaat early access. Fortnite komt met Battle Pass. Nieuwe beelden Far Cry 5 en een nieuwe Blizzard game op komst.

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS uit early access

Vanaf nu kan je aan de slag met de nieuwste 1.0 update. Hiermee komt de game uit early access. Dit houd in dat de meeste bugs en glitches uit de game verwijderd zijn. Ook zal de game een stuk soepeler speelbaar zijn. De makers geven aan dat ongeveer 50% minder stabiliteitsproblemen zijn met de nieuwste update en 65% vermindering van hackers in de game. De makers geven aan dat ze dit nog lager willen hebben en zullen hier mee aan de slag gaan. De nieuwe map is nog niet direct beschikbaar met de 1.0 update. Deze zal binnenkort los worden toegevoegd, wel kan je de nieuwe map spelen op de testservers.
De gehele overzicht met veranderingen kan je hier vinden.

Fortnite seizoen twee is van start

Fortnite seizoen twee

In de nieuwe seizoen kan je 65 nieuwe cosmetische prullaria verzamelen. Om alles te unlocken met je tussen de 75 en 150 uur bezig. Als je echt geld betaald kan je veel sneller de spulletjes verzamelen. Daarnaast hebben ze nu de Battle Pass ingevoerd, deze dien je ook met echt geld te kopen. Met de battle pass krijg je 50% extra bonus season match xp, 10% bonus season friend match xp en een extra battle pass daily challenge. Het tweede seizoen van Fortnite loopt tot en met 20 februari 2018.

Far Cry 5: The Resistance Trailer

Check hieronder de vette trailer van Far Cry 5. Far Cry 5 is beschikbaar vanaf 27 maart 2018.

Blizzard werkt aan nieuwe game met voertuigen

Blizzard image

Blizzard zoekt momenteel een programmeur die ervaring hebben met het programmeren van voertuigen. De programmeur gaat werken aan een nog onaangekondigde game die vanuit eerstepersoonsperspectief gespeeld wordt. Met deze informatie kun je er van uit gaan dat er een nieuwe game aan zit te komen. Waar aan games als Overwatch, World of Warcraft, Hearthstone en Heroes of the Storm nog volop gewerkt wordt, is de ontwikkeling van StarCraft II en Diablo III grotendeels klaar. Van die teams zijn waarschijnlijk leden beschikbaar voor nieuwe projecten. Blizzard bewaart de belangrijkste aankondigingen doorgaans voor het eigen BlizzCon, wat zou kunnen betekenen dat de nieuwe game het daglicht gaat zien tijdens BlizzCon 2018, dat waarschijnlijk begin november 2018 plaatsvindt.

Kerst actie bij GamePC.nl

Pak nu jouw voordeel met onze kerst actie! Scoor nu korting en profiteer t/m vrijdag 5 januari 2018!

Wij bieden de volgende aanbiedingen aan:
GRATIS RGB LEDVERLICHTING (Ter waarde van € 29,99) en GRATIS BULLGUARD INTERNET SECURITY (Ter waarde van € 39,99) bij aankoop van een Game PC!

Maak gebruik van de couponcode “GAMEPCKERST” bij je bestelling van een Game PC en ontvang de voordelen helemaal gratis!

€ 100,- korting op de nieuwe RAIDER PRO RGB 15,6
Speel in stijl met deze unieke game laptop uit onze RAIDER serie. Geniet van de prachtige behuizing met RGB verlichting en ervaar ongekende game prestaties! De korting is in al in de prijs verwerkt.

10% korting op Speedlink Game Accessoires
Goedkoopste van Nederland! Deze deals krijg je nergens anders! Ontvang nu 10% korting op alle Speedlink game accessoires. De korting is al in de prijs verwerkt.

Games
Battlefield 5 Chapter 2: Lightning Strikes
Games
PC’s voor Mass Effect: Andromeda
Games
Releasedate Crackdown 3 is bekendgemaakt