Games

Nieuwsoverzicht week 17


Even bijlezen? Iedere vrijdag blikt GamePC.nl terug op de week. Wat zijn de nieuwtjes die je niet mag missen? Of welke nieuwe game releases moet je hebben gechecked, in dit weekoverzicht brengen wij je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Call of Duty WWII Reveal

26 April werd de nieuwe CoD tweede wereldoorlog shooter revealed met een vette trailer!

Op 3 november verschijnt CoD WW II voor de PC, Xbox One en PS4, wanneer je een pre-order plaatst zal je toegang krijgen tot de Bèta. Het is alleen nog niet bekend wanneer de Bèta zal plaatsvinden. Wat we nu weten is dat er naast de gebruikelijke multiplayer en singleplayer, de game ook een losse co-op mode bevat. Ook is er een zombie mode geteased met een screenshot.

Overwatch krijgt dit jaar nog drie nieuwe maps

Dit heeft Director Jeff Kaplan aangegeven na een tweet van een fan, die aangaf niet tevreden te zijn met het aanbod aan maps. Deze maps zullen beschikbaar gesteld worden voor Quickplay en Competitive play. Naast deze nieuwe maps zullen er ook nieuwe maps komen voor Arcade modus.

Quake Champions Bèta live

Vanaf nu kun je aan de slag gaan met de nieuwe Quake game, mits je in de closed Bèta zit. Als je geen Bèta key hebt, kan je het altijd nog proberen op de Bethesda website. Hier kun je jezelf nog opgeven. Wij hebben de Bèta mogen proberen en de eerste indruk is dat de game echt als een Quake game aanvoelt. Supersnelle high skilled gameplay, krappe maps en weapon pickups, zoals we van Quake gewend zijn. Toch hebben ze veel content toegevoegd zodat het niet voelt dat je een opgepoetste Quake uit 2005 speelt. Je kan namelijk kiezen uit 12 verschillende champions, alle hebben een unieke passive en active skill. Het een een leuke toevoeging die niet overheersend of overpowered aanvoelt. Het is nog niet bekend wanneer het spel wordt gereleased, maar bij release zal het wel gratis speelbaar zijn.

StarCraft Gratis te downloaden

Sinds een grote update kan je StarCraft nu gratis spelen, inclusief de Brood War uitbreiding. De update moet ervoor zorgen dat de game beter werkt met Windows 10. Je kunt alle veranderingen op de officiële website van StarCraft bekijken.

Games
Fifa 19 Demo nu te downloaden
Games
Nieuwe modus in Fortnite Battle Royale
Games
AMD vs Nvidia – De beste grafische kaart