Games

Fortnite seizoen 3 is begonnen!


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Fortnite seizoen 3 is begonnen, Battlefield 1 Apocalypse trailer + gameplay beelden, Nieuwe map voor PlayerUnknown’s Battlegrounds komt in de zomer – PC-update is uitgesteld, Rocket League komt met nieuwe DC Super Heroes voertuigen en Mavericks: Proving Grounds wil in Battle Royal modus 400 mensen tegelijkertijd tegen elkaar laten strijden. Dit is het nieuws van deze week op onze blog.

Fortnite Seizoen 3 is begonnen

Epic Games heeft een nieuwe grote update uitgebracht voor Fortnite. Dit betekent dat seizoen 2 geëindigd is  en seizoen 3 is begonnen.

In vergelijking met seizoen 2, zullen er meer tiers beschikbaar zijn in Fortnite seizoen 3. Een tier is ook los aan te schaffen voor 150 V-bucks. Hierdoor unlock je bijvoorbeeld emotes, banners en andere items zonder ze vrij hoeven te spelen.  Je krijgt elke week de kans om 7 nieuwe uitdagingen te spelen.

De Battle Pass kan je aanschaffen voor 950 V-bucks. En een Battel Bundle kost 2800 V-bucks. Deze bundle bevat een Battle Pass en 25 tiers in Fortnite seizoen 3.

Battlefield 1 Apocalypse trailer + gameplay beelden

De nieuwe uitbreiding voor Battlefield 1 is uit, Batllefield 1 – Apocalypse genaamd. Deze uitbreiding voegt 5 nieuwe maps toe aan de game, namelijk Passchendeale, Caporetto, River Somme, Razor’s Edge en London Calling. Ook zijn er nieuwe wapens beschikbaar gemaakt, de Meat Cleaver, SMG AA Rocket Gun en de Revolver MK VI. De gamers kunnen ook het vliegtuig “Hansa Brandenburg GI” besturen. Bekijk hieronder de gameplay beelden van Battlefield 1 – Apocalypse.

Nieuwe map voor PlayerUnknown’s Battlegrounds komt in de zomer – PC-update is uitgesteld

De ontwikkelaars van “PlayerUnknown’s Battlegrounds” Bluehole hebben via hun Steam-pagina bekend gemaakt dat de komende PC-update voor PUBG uitgesteld is. Vanwege de vele cheaters in de game, heeft het ontwikkelteam  besloten om zich te richten op anti-cheat-maatregelen. Hierdoor wordt de ontwikkeling van nieuwe features eventjes aan de kant geschoven. Maar er is ook goed nieuws. De nieuwe map van PUBG wordt in de zomer gereleased.

Bekijk hieronder de eerste beelden van de nieuwe map.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Rocket League komt met nieuwe DC Super Heroes voertuigen

In maart komt er een nieuwe DLC uit voor Rocket League. Deze DLC bevat o.a. twee batmobiles van de Batman-film uit 1989 en uit de Christopher Nolan-trilogie. Hieronder zie je de complete lijst van de nieuwe DLC:

  • Aquaman — Decal (Breakout) en Player Banner
  • Batman — Decal (Paladin) en Player Banner
  • Cyborg — Decal (Roadhog) en Player Banner
  • Flash — Speed Force Boost, Wheels, Decal (Venom) en Player Banner
  • Green Arrow — Decal (Hotshot) en Player Banner
  • Green Lantern — Decal (Merc) en Player Banner
  • Superman — Decal (Octane) en Player Banner
  • Wonder Woman — Wheels, Decal (X-Devil) en Player Banner
  • DC Comics — Player Banner

Mavericks: Proving Grounds wil in Battle Royal modus 400 mensen tegelijkertijd tegen elkaar laten strijden

Met Fortnite en Playerunkown’s Battlegrounds kunnen er 100 spelers tegelijkertijd tegen elkaar gamen. Maar ontwikkelaar Automaton wil dit overtreffen door 400 spelers in een map tegerlijkertijd te laten strijden.

Dit willen ze mogelijk maken door hun eigen technolgie te gebruiken. Bekijk hieronder de trailer:

Games
Speel Injustice 2 nu gratis!
Games
De meest memorabele game personages: Deel 2
Games
Black Friday deals met absurd lage prijzen!