Games

Nieuwsoverzicht week 18


Even bijlezen? Iedere vrijdag blikt GamePC.nl terug op de week. Wat zijn de nieuwtjes die je niet mag missen? Of welke nieuwe game releases moet je hebben gechecked, in dit weekoverzicht brengen wij je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Systeemeisen Prey bekend

Bethesda maakt bekend welke hardware je minimaal nodig hebt om de game te draaien. Zo heb je een Intel i5-2400 of AMD FX-8320 processor nodig met een GTX 660 of een AMD radeon 7850, dit gecombineerd met 8gb werkgeheugen. De aanbevolen systeemeisen liggen iets hoger; een Intel i7 2600k of een AMD FX-8350 processor samen met een GTX 970 of R9 290. Met deze combinatie wordt 16gb werkgeheugen aanbevolen. Vanaf vandaag is Pray te bestellen.
Aanbevolen Game PC voor Prey

Darksiders III bevestigd met een vette trailer

THQ Nordic maakt bekend dat de volgende Darksiders titel ergens in 2018 uitkomt. De trailer laat nog geen gameplay zien, maar dat mag de pret niet drukken. Je speelt met een nieuwe hoofdpersoon genaamd Fury. Net als War en Death uit de voorgaande games is zij een van de Four Horsemen of the Apocalypse.

Bekijk hieronder de trailer:

The Division dit weekend Gratis speelbaar


De volledige game is gratis beschikbaar tot level 8 of na 6 uur gameplay. Je kan tot en met maandag de game uitproberen. Mocht je de game vet vinden, dan kun je hem met fikse korting bestellen. Zo betaald je voor de standaard versie € 19,99 en heb je de Gold edition voor € 35,99 in de pocket. Aanbevolen samenstelling voor The Division

Game releases mei 2017

Wij hebben vernomen dat er veel games uitkomen deze maand, vandaar dat we ze allemaal in een overzichtelijk hebben gezet.

2 mei
Portal Knights

5 mei
Prey

9 mei
Forza Horizon 3 – Hot Wheels

16 mei
The Surge

19 mei
Endless Space 2

26 mei
Friday the 13th The Game
Rime
Get Even

30 mei
Perception
Star Trek Bridge Crew

Games
Nieuwsoverzicht week 17
Games
PUBG verlaat early access
Games
Aan de slag met Fortnite seizoen 6!