Het laatste gamenieuws

De meest besproken PC games van de E3 2018


De E3 2018 zit er weer op en we hebben veel games voorbij zien komen. Om alles een beetje overzichtelijk te maken hebben wij de meest besproken PC games voor jullie op een rijtje gezet!

Cyberpunk 2077

Er is een nieuwe trailer van Cyberpunk 2077 getoond op de E3 en het ziet er indrukwekkend uit. Er is verder weinig bekend gemaakt over de game en de releasedatum laat ook op zich wachten. Maar het belooft veel goeds. Dus check de trailer snel!

Cyberpunk 2077 is een first person shooter rpg en speelt zich af in een alternatieve werkelijkheid van Amerika. Grote corporaties hebben de macht en bendes gaan in verzet om een revolutie te beginnen.

Fallout 76

Veel fans van de Fallout serie hebben gewacht op de opvolger van fallout 4 en op de E3 is Fallout 76 aangekondigd. De game moet 14 november 2018 uitkomen en wordt weer ontwikkeld door Besthesda.

Fallout 76 is een action RPG die volledig online zal zijn. Het doel van het spel is het herbouwen van een vervallen Verenigde Staten. Dit doe je door online op avontuur te gaan met vrienden of onbekenden om de wereld te verkennen en vijanden te verslaan.

Assassin’s Creed: Odyssey

Assassin’s Creed Origins is nog geen jaar oud, maar Ubisoft komt in 2018 nog met een vervolg; Assassin’s Creed: Odyssey. Deze game heeft Origins als basis genomen. We zullen zien of dit een goede stap is van de ontwikkelaar.

In Odyssey kan je kiezen tussen twee personages: Kassandra en Alexios. Het speelt zich af in het oude Griekenland. We kunnen grote veldslagen verwachten en een goede verhaallijn. Check de trailer hierboven.

Metro Exodus

Er is een nieuwe gameplay trailer tijdens de E3 uitgebracht van Metro Exodus.

Je speelt nog steeds met Artyom. Rusland is getroffen door een nucleaire ramp en je probeert 23 jaar later nog steeds te overleven van deze ramp. We kunnen de game in de eerste kwartaal van 2019 verwachten. Check de video voor gameplaybeelden.

The Division 2

Tijdens de E3 is The Division 2 ook voorbij gekomen en heeft een aardige indruk achtergelaten. De focus ligt op de online co-op en is gevarieerder geworden in vergelijking met het vorige deel. We zullen wel even moeten wachten op de game, want de release staat gepland in maart 2019.

Anthem

 

Eindelijk weer wat nieuws over Anthem. De game werd tijden de E3 van 2017 bekend gemaakt, maar toen werd het stil rondom Anthem. Maar ze hebben gelukkig tijdens deze editie van de E3 meer beelden uitgebracht.

Check snel de gameplaybeelden en de trailer!

Games
De meest memorabele game personages: Deel 1
Games
Nieuwsoverzicht week 29
Games
Win een Game PC bij GamePC.nl Uitreiking!