Games

Nieuwe Battlefield wordt mogelijk Bad Company 3


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Nieuwe Battlefield wordt mogelijk Bad Company 3, Nog meer gamers in Fortnite: Battle Royal, Nieuwe Map in PUBG en Conan komt uit.

Nieuwe Battlefield wordt mogelijk Bad Company 3

De volgende Battlefield game wordt Bad Company 3 . Dit gerucht heeft Youtube-streamer AlmightyDaq in de wereld gebracht. Volgens de Youtuber vindt de game plaats tijdens de Vietnamoorlog en Koude Oorlog.

De gamemodi Rush, Conquest, Operations, Domination en Team Deathmatch worden ook in het nieuwe deel verwacht. Er zal ook een 5v5-modus verwerkt worden in de game.

Hopelijk worden deze geruchten ook waar gemaakt. AlmightDaq had eerder informatie over Battlefield 1 uitgelekt, wat later waar bleek te zijn. We wachten met smart af.

Nieuwe 50v50 modus in Fornite Battle Royal

Er komt een nieuwe modus uit voor Fortnite: Battle Royal. De 50v50 modus wordt gratis uitgebracht, waarbij twee teams van 50 spelers het tegen elkaar opnemen. Als de tegenstander volledig geëlimineerd is, win je de game.

In de nieuwe modus kunnen verschillende squads zich toevoegen in een team van 50 gamers.

Je kan op dit moment de 50v50 modus tijdelijk spelen van 8 december tot 17 december.

Nieuwe map PlayerUnknown’s Battlegrounds getoond

Enkele weken geleden hebben we aangegeven dat er een nieuwe map was ontdek in PlayerUnknown’s Battlegrounds. Nu zijn er tijdens The Game Awards nieuwe gameplaybeelden getoond van de tweede map voor de game.

Miramar heet de nieuwe map en speelt zich af in woestijnachtig gebied. Deze map is momenteel speelbaar op de testservers van de ontwikkelaar voor de PC.

De uiteindelijke versie is vanaf 20 december beschikbaar op PC.

Releasedatum Conan Exiles onthuld

Vanaf 8 mei zal Conan Exiles beschikbaar zijn voor PC. Dit heeft ontwikkelaar Funcom aangekondigd.

Conan Exiles is al enige tijd uit via early access. Mensen die de game hebben gepreorderd krijgen Conan’s Royal Armor als extra in-game item erbij.

Ook is een collectors edition van de game onthuld. Deze editie bevat een wereldkaart, zes digitale stripboeken, een digitale RPG-boek, fysieke artwork- en stripboek, drie soundtracks en een Conan the Barbarian beeldje van 15 cm.

Games
Onze E3 2018 verwachtingen
Hardware
De beste Game PC voor ieder budget
Hardware
RAIDER AiO: All-in-One met een twist