Games

GamePC.nl steunt Sinterklaas in zijn missie


GamePC.nl steunt Sinterklaas in zijn jaarlijkse missie, Binnenkort gratis nieuwe cardpacks bij Hearthstone, Destiny 2 gratis te spelen en nieuwe gear in Call of Duty: WW2.

Sinterklaas Actie bij GamePC.nl

Pakjesavond staat al bijna voor de deur en Sinterklaas is druk bezig om zijn cadeaus te vergaren om jullie lieve gamers te gaan verblijden met nieuwe game gear. Om Sinterklaas te steunen in zijn jaarlijkse missie, biedt GamePC.nl een mooie Sinterklaas aanbieding aan!

Tot 5 december krijg je namelijk 10% korting op de Speedlink Game bundels!

Benieuwd welke game bundels dit zijn?

 Bekijk de Speedlink Game bundels hier!

Hearthstone DLC Releasedatum bekend gemaakt

De DLC “Kobolds & Catacombs” komt op 8 december uit. Ontwikkelaar Blizzard heeft dit deze week bekend gemaakt.

Wie op of na 8 december inlogt in de game, krijgt 3 gratis cardpacks ter ere van de release. Ook krijgen gamers een gratis “legendary wapen”. In totaal zijn er 6 gratis packs te verkrijgen.

Het verhaal van de expansion draait om de Azeroth en de Kobolds die in een ondergrondse wereld leven. Elke klasse beschikt over een nieuwe “legendary wapen” aangevuld met een groot aantal magic items.

Check hieronder de trailer van Kobolds & Catacombs:

In totaal krijgt Hearthstone drie nieuwe DLC’s. Deze DLC’s staan gepland voor volgend jaar.

Voorheen bracht Hearthstone kleine updates uit voor de singleplayer en grote updates met een update van vele nieuwe speelkaarten. Dit willen ze in de toekomst gaan combineren door middel van deze drie grote updates.

Destiny 2 deze week gratis te spelen

Gamers die nog zitten te twijfelen om Destiny 2 binnen te halen, kunnen vanaf deze week de game gratis uitproberen.

De gratis versie bevat twee werelden: de EDZ (European Dead Zone) en de maan Titan. Tevens kunnen de gamers ook de “Farm” bezoeken. Dit is een sociale plek waar gamers bijeen kunnen komen.

Op deze werelden kunnen gamers gebruik maken van de campaign missies. Ook is de competitieve multiplayer beschikbaar in de Crucible, maar zijn wel gelimiteerd aan de quickplay playlists.

Als jouw character Level 7 bereikt heeft, krijg je de optie om de volledige game te kopen. Bij een aankoop wordt jouw progressie overgezet naar de volledige game.

Ga hier naar de site om de game uit te proberen.

Datamine onthuld nieuwe wapens en modi voor Call Of Duty: WW2

Er zijn nog niet vrijgegeven gamemodi en wapens ontdekt voor Call of Duty: WW2. Dit heeft een dataminer ontdekt. Gun Game, Infected en Control zijn als gamemodi gevonden. Ook zijn er verschillende wapens onthuld door dataminer MrJaRnii.

MrJaRnii heeft zijn bevindingen ook op youtube gezet, maar zijn video is offline gehaald. Het is nog niet duidelijk of deze gamemodi en wapens daadwerkelijk in de game gaan verschijnen. We wachten het af!

Om nog beter te worden in de multiplayer, bekijk je hieronder de top 5 tips voor de multiplayer van Call of Duty WW2:

Game PC Setups
FIFA 20 Game PC samenstellingen
Games
Nieuwsoverzicht week 37
Hardware
Scoor korting met de Razer Deals!